A.L.T. Ansigtsløftningsteknik

Før A.L.T.-behandling                               Efter 6 behandlinger

A.L.T. er en blid og behagelig ansigtsmassage. Behandlingerne begynder med en gennemgang af huden og det underliggende bindevæv. Huden bliver mere levende og får en sund udstråling. Den bliver mere elastisk og ser yngre ud. Massagen vil omfatte alle 97 muskler i ansigtet, hårbunden, halsen, nakken og den øverste del af skuldrene.

Ansigtet er sjælens spejl og afspejler, hvad vi går gennem i livet. Svære psykiske oplevelser og fysiske traumer efterlader deres spor. Med A.L.T. er det målet at slippe af med udtrykkene fra et livs omfattende samling af ulykkelige følelser – og finde tilbage til den afslappede tilstand, som var engang.

Der er især 3 ting, man bemærker, når man betragter et ansigt: afslappethed, symmetri og liv. Det er med til at give respons ved kommunikation med andre. Ved kirurgiske indgreb sker der det, at rynkerne fjernes, men ansigtet stivner. Umiddelbart kan det se pænt ud, men samtidig bliver det også et ansigt uden liv, da alle fine og små bevægelser fjernes. Ved A.L.T.- behandlingen er det ansigtets egne ressourcer, der er med til at give afslappethed, symmetri og liv i ansigtet.

Behandlingen kan afhjælpe spændingshovedpine, migræne, ansigtslammelser og smertetilstande forårsaget af kæbe – og bidproblemer.

Forløbet

Et A.L.T.-forløb består af 6 behandlinger, hvor  der arbejdes i et bestemt område hver gang. Interval mellem behandlingerne kan være fra 3 dage  til 3 uger. Det optimale vil være en gang ugentlig.

Behandlingerne kan gentages efter behov, men er der et område, der bliver specielt anspændt, kan man vælge den behandling ud, der dækker dette område.