REIKI Healing

Reiki er et japansk ord, der betyder UNIVERSAL LIVSENERGI.

Reiki-healing er en blid, men effektiv healingsform, der begynder at virke med det samme. Reiki harmoniserer dit energisystem og genopretter ubalancer i både sjæl, sind og krop. På én gang.

Reiki føles meget forskelligt på forskellige mennesker. Mange oplever reiki som stærkt følelsesforløsende. Andre føler, at de kan “mærke deres sjæl”. De fleste oplever, at småskavanker forsvinder og/eller at mere alvorlige sygdomme og symptomer lindres – allerede efter én behandling. Fælles for alle er dog en følelse af dyb afslapning, der minder om meditation, efterfulgt af ny energi og nyt livsmod.

Reiki, den universelle livsenergi, genopretter ubalancer i både sjæl, sind og krop

Under reiki-healing fungerer healeren som kanal/sugerør for reiki eller den universelle livsenergi, energien giver hver enkelt af os det, vi har brug for netop nu, både fysisk, psykisk og åndeligt.

Ved healingen ligger du påklædt på en massagebænk under et tæppe, mens healeren lægger hænderne rundt omkring på dit ansigt og din krop. En behandling varer ca. en time. Nogle kan have lyst til at tale om healingen efterfølgende. Andre nyder den indre stilhed i fred.